El Volei Sant Cugat perd el derbi de la Superlliga 2 a la pista del Sant Boi

El Volei Sant Cugat ha perdut el derbi a Sant Boi / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-2) a la pista del Sant Boi a la quarta jornada de la Superlliga 2 després d'anar guanyant per 0 sets a 2. Les locals s'enduen el derbi català de la categoria davant un conjunt santcugatenc que suma dues victòries i dues derrotes i ocupen la mitja taula de la classificació.

El Volei Sant Cugat ha sumat la segona derrota de la temporada a la pista del Sant Boi en un partit marcat per la remuntada de les locals. Les santcugatenques han guanyat el primer i el segon set en parcials molt ajustats. El primer per 20 a 25 i el segon per 23 a 25. A partir d'aquest instant el Sant Boi ha capgirat el joc i el resultat.

El tercer i quart set han caigut del bàndol local per 25 a 21 i 25 a 18. Amb aquest empat a dos s'ha arribat al cinquè i definitiu set. El Sant Boi s'ha imposat finalment per 15 a 12 i d'aquesta manera superava les de Rafa Ruiz.

El Volei Sant Cugat rep dissabte el Leganés, cuer del grup.