El Club Voleibol Sant Cugat venç el Voley Is Life 2008 en un matx molt igualat


  • Comparteix:

El Club Volei Sant Cugat guanya (3-2) el Voley Is Life 2008 en la sisena jornada del grup B de SuperLliga 2. Tots dos conjunts han protagonitzat un enfrontament molt igualat que no s'ha decidit fins els darrers minuts de partit.

A l'inici del partit els dos conjunts han tingut una tònica semblant, amb bones accions en equip i rematades ben executades. Quan semblava que el Volei Sant Cugat es desmarcava de les rivals, les andaluses han reaccionat i han encadenat una ratxa anotadora fins arribar a igualar el marcador de nou. Les santcugatenques han intentat remuntar el set però no han pogut oposar-se a l'efectivitat visitant (21-25).

En el segon set les vermell-i-negres han sabut guanyar la partida a les rivals i han trobat els forats necessaris per puntuar. Les noies de Rafa Ruiz han estat molt hàbils a l'hora de col.locar la bola i això els ha servit per fer-se amb el domini del parcial (21-15).

El tercer set ha estat el més igualat de tots, i no ha estat fins els dos darrers punts quan el Voley Is Life ha pogut adjudicar-se el segon del seu compte personal (24-26).

En el quart parcial les santcugatenques han rematat millor que les rivals, i això les ha dut a fer-se amb el lideratge del set. Les andaluses han anat a remolc de les locals, que s'han acabat fent amb el domini (25-21).

En el darrer període s'ha repetit la tònica de l'anterior i, finalment, les santcugatenques han vençut (17-15) les rivals.

Aquest diumenge el Club Voleibol Sant Cugat s'enfrontarà amb el Granada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.