El sènior B del Volei Sant Cugat inicia el camí de l'ascens a Superlliga 2


  • Comparteix:

Imatge del sènior B del Club Voleibol Sant Cugat / Font: Voleibol Sant Cugat

Imatge del sènior B del Club Voleibol Sant Cugat / Font: Voleibol Sant Cugat

El sènior B del Club Voleibol Sant Cugat inicia aquest diumenge la fase d'ascens a Superlliga 2 enquadrat al grup B amb Sant Joan, Universitat d'Alacant, Illa Grau de Castelló, Vall d'Hebrón i Esplugues com a rivals. En un grup on només aconseguirà l'ascens el primer, l'entrenador de l'equip, Lluc Forn, destaca que les dues primeres jornades seran vitals per saber les possibilitats del seu conjunt.

Després de quedar en segona posició al seu grup de Primera Nacional, el sènior B del Volei Sant Cugat afronta la fase d'ascens com un premi. El grup de les santcugatenques és complicat amb l'Esplugues, que arriba a la cita invicte, i el Vall d'Hebrón com a conjunts més destacats segons l'entrenador de l'equip, Lluc Forn.

Lluc Forn

L'equip a superar serà l'Esplugues, que no ha perdut cap partit.


Forn creu que l'equip arriba preparat per afrontar la fase d'ascens, però subratlla la necessitat de millorar la recepeció per ser més efectius a la xarxa.

Lluc Forn

Crec que si millorem la recepció podem aspirar a fer una bona fase d'ascens.


Les santcugatenques inicien el primer partit diumenge a les dotze del migdia quan visiten la pista del gran favorit, l'Esplugues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.