Un Volei Sant Cugat en plena forma rep en el primer matx de l'any el Ciutat Cide


  • Comparteix:

Imatge de l'últim partit davant el VP Madrid / Font: Rfevb

Imatge de l'últim partit davant el VP Madrid / Font: Rfevb

El Volei Sant Cugat afronta el primer partit de l'any aquest dissabte a Valldoreix. El Ciutat Cide mallorquí visita a partir de dos quarts de cinc de la tarda les de Rafa Ruiz en l'onzena jornada de Superlliga 2. Les santcugatenques, segones, ja es van imposar en l'anada i ara lluitaran davant un conjunt balear, que és quart i es troba a dos punts de les vermell-i-negres.

El Volei Sant Cugat retorna a la competició en un dels seus millors moments. Des que l'equip va ensopegar amb el Sant Boi (3-2), tot han estat victòries, cinc consecutives, símptoma que l'engranatge funciona a la perfecció. L'equip de Rafa Ruiz està més rodat i això li ha permès guanyar partits i confiança, sobretot després de vèncer el líder, el VP Madrid, (1-3) a domicili.

El CV Sant Cugat és segon amb 22 punts i dissabte rep el conjunt mallorquí, quart classificat amb 20, una diferència que les locals miraran d'ampliar si són capaces de contrarestar l'experiència balear. Com diu el segon entrenador santcugatenc, Aitor Pinyol, serà un partit dur.

Aitor Pinyol

Esperem un partit bastant dur. Són veteranes i amb experiència, al contrari que nosaltres.


Per aquest partit totes les jugadores estan a disposició del tècnic. L'equip ha treballat durant les vacances per mantenir el to i ara espera resoldre el primer compromís de 2015 amb un nou triomf que li permeti sumar tres punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.