El Volei Sant Cugat cau derrotat davant el Ciudad Cide en un partit ajustat

El Club Volei Sant Cugat perd (2-3) el primer partit de l'any contra el Voley Ciudad Cide corresponent a l'11a jornada de Superlliga 2. Les vermell-i-negres no han mantingut el bon ritme del segon i tercer set, i les visitants han aprofitat l'avinentesa per imposar-se i guanyar un matx molt ajustat.

Les santcugatenques han començat el partit amb un joc molt fluix i les visitants han aprofitat l'avinentesa per col·locar estratègicament la pilota i sumar punts al marcador. Tot i que les vermell-i-negres han recuperat progressivament la possessió de bola durant els darrers minuts del primer set, les mallorquines l'han acabat sentenciant (23-25).

A l'inici del segon període ambdós conjunts han comès errors en el servei que els ha perjudicat en el marcador. La jugadora local Sara Julián ha ajudat el seu equip a avançar-se a les rivals amb rematades contundents i precises que han servit a les noies de Rafa Ruiz per guanyar el set (25-19).

En el tercer període les santcugatenques han repetit la tònica de l'anterior temps i han guanyat el segon exercici consecutiu (25-20).

Les rivals s'han cerscut i han dominat el joc en tot moment gràcies a l'agilitat en les jugades i la precisió en les rematades. Les vermell-i-negres s'han atemorit davant la potència rival i han acabat perdent el set (15-25).

En el període definitiu, el Voley Ciudad Cide ha tornat a mostrar la seva millor cara i ha sentenciat el partit vencent en l'últim set (12-15).

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, creu que l'equip ha comès molts errors en atac i recepció.

Rafa Ruiz

La falta de concentració i fallar serveis et poden dur a perdre un partit. Avui han estat més determinants la recepció i l'atac perquè hem comès molts errors.

La setmana vinent les santcugatenques jugaran a domicili amb el Tenerife Santa Cruz.