El Club Voleibol Sant Cugat suma una còmoda victòria davant el Tenerife


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat ha superat amb contundència el Tenerife

El Club Voleibol Sant Cugat ha superat amb contundència el Tenerife

El Club Voleibol Sant Cugat es recupera de la derrota del cap de setmana passat i suma una nova victòria com a visitant (0-3) davant el Tenerife Santa Cruz en la 12a jornada del grup B de Superlliga 2. Les santcugatenques han mostrat la seva superioritat a un equip canari que, tot i haver millorat la plantilla, no ha pogut soportar la pressió del seu rival.

Les santcugatenques han superat l'ensopegada de la darrera jornada contra el Ciutat Cide i han millorat el seu joc, aconseguint així dominar el partit contra un Tenerife que s'havia reforçat amb una central italiana. Les de Rafa Ruiz han sabut mantenir el seu nivell de joc i aconseguir acabar cada set amb un còmode coixí de punts.

Amb aquest triomf, les santcugatenques no perden el ritme del grup capdavanter de la classificació i sumen ja 28 punts. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, es mostra satisfet del rendiment de les seves jugadores.

Rafa Ruíz

El que ens fa grans és que tenim una plantilla d'11 jugadores que en qualsevol moment es pot comptar amb una o una altra. Una victòria així ens dóna molta confiança i moral.


Les vermell-i-negres reben la propera setmana al Sant Boi, segon en la taula, en la 13a jornada del grup B de Superlliga 2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.