El Volei Sant Cugat se'n va a Leganés a prolongar la bona ratxa de resultats


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat visita dissabte a les quatre de la tarda el cuer del grup B de Superlliga 2, el CV Leganés. Les santcugatenques acumulen una bona ratxa de resultats que les ha portat a ser segones a la classificació i amb totes les opcions d'ascens intactes. Aquesta jornada les de Rafa Ruiz poden millorar aquesta situació amb la visita a un Leganés que encara no ha guanyat cap partit.

El Volei Sant Cugat arriba ple de confiança al partit contra el CV Leganés. Una important victòria a casa contra el CV Sant Boi, l'ascens a l'abast amb la segona plaça que dóna dret a la promoció i el bon paper de les seves jugadores traduït en l'MVP de Júlia Bonet fan que el conjunt santcugatenc estigui ple de confiança.

En el partit d'anada les noies de Rafa Ruiz van guanyar clarament (3-0) a un conjunt madrileny que amb tan sols quatre punts està al pou de la classificació i cada cop amb menys opcions de salvar la categoria.

La segona capitana del Club Voleibol Sant Cugat, Sara Julián, creu que no han de tenir molts problemes per superar el conjunt madrileny, tot i que afronten el matx amb el màxim respecte.

Sara Julián

En el partit d'anada no vam tenir gaires problemes per superar el Leganés, però tots els rivals són complicats. Potser viatjar en avió ens serveix per anar més descansades.


El partit es jugarà en el Pavelló Emilia Pardo Bazán de Leganés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.