El Club Voleibol Sant Cugat compleix amb els pronòstics i supera el Leganés


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Club Voleibol Sant Cugat guanya (0-3) a la pista del cuer, el CV Leganés, i es mantè segon en el grup B de Superlliga 2. Les de Rafa Ruiz han guanyat clarament a les madrilenyes i sumen tres punts per fer un total de 28.

El Volei Sant Cugat no ha tingut un partit plàcid davant un CV Leganés que ha oposat resistència. En tres sets les de Rafa Ruiz han liquidat per la seva major contundència un equip que no ha guanyat encara no ha conegut la victòria aquesta temporada. Els parcials han estat clars per a les santcugatenques amb un 20 a 25, 18 a 25 i 22 a 25.

El tècnic del Club Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca la qualitat de les seves jugadores en els moments clau del partit.

Rafa Ruiz

En els moments finals els pocs errors que hem comès ens han donat la victòria. Seguim segones i tenim totes les opcions per classificar-nos.


A la següent jornada, d'aquí a dues jornades, les santcugatenques visiten el Volley Life d'Almeria i la Universidad de Granada, en doble jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.