El Volei Sant Cugat ofereix un Campus de Tecnificació per a infantils i cadets


  • Comparteix:

imatge d'arxiu de jugadores infantils del CVSC

imatge d'arxiu de jugadores infantils del CVSC

El Volei Sant Cugat organitza un Campus de Tecnificació de Pasqua per a jugadores infantils i cadets. L'activitat, dirigida pel director tècnic del club, Toni Alemany, ofereix un màxim de 50 places. El campus es farà al pavelló de Valldoreix del 30 de març al 2 d'abril. Les inscripcions s'han de fer on line a Cvsantcugat.com al preu de 110 euros.

Amb el propòsit que les jugadores infantils i cadets del club millorin el seu volei, el club ofereix quatre dies d'entrenaments específics. El treball es farà amb grups de 10 a 12 jugadores, segons l'edat i el nivell. Els tres primer dies l'horari serà de nou del matí a cinc de la tarda i l'últim de nou a dos quarts de dues del migdia. El preu del campus inclou menjador.

El CV Sant Cugat col·labora amb l'empresa de serveis extraescolars Paidos en l'organització del Campus de Voleibol de Setmana que tindrà lloc a l'escola Pi d'en Xandri del 30 de març al 2 d'abril. L'activitat és oberta a tots els nens i nenes de Sant Cugat de 3r a 6è de primària. Les inscripcions s'han de fer fins divendres de la setmana que ve amb web Paidos.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.