El Volei Sant Cugat necessita només tres punts més per jugar la fase d'ascens

El Volei Sant Cugat és a tocar de la promoció de play-off

Voleibol

Publicat el 10/mar/15 per Albert Prat / Dani Aguilà

El Voleibol Sant Cugat afronta el partit d'aquest cap de setmana davant el Guadalajara al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix amb un objectiu clar: guanyar 3 sets a 0 o 3 a 1 per sumar els tres punts que necessiten per ser a fase d'ascens. El matx es disputa dissabte a les sis de la tarda en horari unificat en la darrera jornada de la lliga.

Les vermell-i-negres ocupen la segona posició, una de les dues que dóna accés a la fase definitiva. Les terceres classificades, el Ciutat CIDE, estan un punt per sota i, per tant, les santcugatenques en tindrien prou amb calcar el resultat de les balears, que juguen davant el Tenerife, penúltim classificat.

Tot plegat, en una darrera jornada d'infart en què es decidirà el treball d'un curs sencer en un partit. Malgrat aquesta tensió, el psicòleg de l'equip, Albert Casorrán, assegura que el treball mental ja està incorporat en les rutines de treball de la plantilla i que no caldrà modificar els hàbits d'entrenament.

Albert Casorrán

Cal afrontar el partit com un més de tots els que hem jugat aquesta temporada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Voleibol Sant Cugat intentarà repetir aquest cap de setmana el resultat de l'anada, en què les vermell-i-negres van guanyar 1 a 3 a Guadalajara.