Rafa Ruiz i el Volei Sant Cugat manifesten la intenció de renovar el seu vincle

Rafa Ruiz continuarà al capdavant del primer equip del Volei Sant Cugat

Voleibol

Publicat el 28/abr/15 per Joan Garcia / Dani Aguilà

El Club Voleibol Sant Cugat i l'entrenador del primer equip de l'entitat, Rafa Ruiz, manifesten a Cugat.cat la intenció de renovar el seu vincle i mantenir Ruiz al capdavant del sènior A. El nou president del club, Lluís Moreno, ha dit aquest diumenge al programa 'Esport en Marxa' que 'no hi ha cap motiu perquè no continuï', mentre que el tècnic també ha assegurat 'tota la predisposició' per seguir. Tot plegat, quan l'equip acaba de tancar la temporada havent quedat a les portes de l'ascens a Superlliga.

Total sintonia entre Volei Sant Cugat i Rafa Ruiz per continuar treballant plegats i fer del curs que ve el tercer de l'entrenador al capdavant del primer equip. A la primera temporada Ruiz no va poder mantenir el jove equip santcugatenc en una Superlliga femenina massa competitiva per a un equip amb poca experiència, i en la segona ha dut la plantilla fins al llindar de l'ascens, però s'ha quedat a les portes acabant en tercera posició la lligueta per pujar a la màxima categoria del voleibol estatal.

Malgrat aquest tram final de temporada, el president del Voleibol Sant Cugat, Lluís Moreno, qualifica el treball de Ruiz d'espectacular i assegura que no hi ha cap motiu per canviar de tècnic.

Lluís Moreno

No hi ha cap motiu perquè no continuï, tot això es veurà en els propers mesos. No hi haurà cap sorpresa. El Rafa ha fet una temporada espectacular. No hi ha cap motiu per canviar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Ruiz, de la seva banda, manté la seva il·lusió pel projecte i remarca la motivació per continuar ocupant la banqueta vermell-i-negra.

Rafa Ruiz

Tinc moltes ganes de continuar amb el projecte, el fet que no haguem pujat em fa encara més ganes. Així que, per la meva part, tota la predisposició per continuar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El tècnic duu ja una llarga i exitosa trajectòria al club, amb diferents títols a les seccions inferiors de l'entitat.