El cadet del CVSC vol guanyar el Campionat de Catalunya a Valldoreix

Arseni Llenas i les seves noies buscaran el títol / Foto: Club Voleibol Sant Cugat

Voleibol

Publicat el 13/mai/15 per Pedro Miserachs

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat participa aquest cap de setmana a la fase final del Campionat de Catalunya en una competició que es disputa al pavelló de Valldoreix. Les santcugatenques arriben com a màximes favorites després d'haver fet un ple de victòries durant la temporada i disputaran directament les semifinals, en una competició que dóna accés al Campionat d'Espanya al guanyador.

El conjunt entrenat per Arseni Llenas ha aconseguit 24 victòries en els 24 partits disputats a Primera i ara té l'oportunitat d'aconseguir el títol davant del seus aficionats. La competició s'inicia dissabte amb els vuitens, que disputaran els equips classificats entre la cinquena i la vuitena posició, i quarts de final, on entren en joc tercer i quart de la fase regular.

El Volei Sant Cugat debutarà el diumenge, a partir de les deu, a la semifinal, el premi per la seva bona actuació a la fase regular. Tot i això, les vermell-i-negres hauran d'anar amb compte en aquesta fase final, ja que els equips es reforcen amb jugadores que durant la temporada regular no disputen els partits amb l'equip cadet però que s'hi incorporen per la fase decisiva. Els principals rivals de les santcugatenques seran el joc físic del CVB Barça, la fortalesa mental del CV Sant Esteve i els reforços amb què arribarà el CV Vall d'Hebron.

L'entrenador de les santcugatenques, Arseni Llenas, adverteix que no es poden confiar tot i la bona fase regular que han fet.

Arseni Llenas

Serà un cap de setmana molt igualat, encara que no haguem perdut cap partit a la fase regular. Al final les coses s'igualen i a més els equips s'han reforçat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La resta d'equips classificats són el CV Vilasar, el CV Esplugues, el CV Premià i el Cecell de Lleida.