El cadet del Volei Sant Cugat inicia l'Estatal amb l'objectiu de pujar al podi


  • Comparteix:

El cadet del Volei Sant Cugat vol ser protagonista a l'Estatal d'Esplugues / Font: Volei Sant Cugat

El cadet del Volei Sant Cugat vol ser protagonista a l'Estatal d'Esplugues / Font: Volei Sant Cugat

El cadet del Club Voleibol Sant Cugat inicia el Campionat d'Espanya avui amb doble enfrontament. Les santcugatenques juguen la una del migdia davant l'Univol Bregador i a les vuit de la nit davant l'Elx. Les d'Arseni Llenas tancaran la fase de grups davant el Torrelavega dijous a les onze del matí en una competició que es disputa a Esplugues. Llenas assegura que l'objectiu de l'equip és pujar al podi.

El Club Voleibol Sant Cugat ha quedat enquadrat en el grup F del Campionat d'Espanya on ha de quedar entre les dues primeres de grup per accedir a la segona fase. Les santcugatenques arriben a la cita després de guanyar la Lliga Catalana. Els rivals de grup són complicats perquè l'Elx és l'actual campió d'Espanya infantil i el Torrelavega va ser el botxí de les vermell-i-negres a quarts de final de la passada edició de l'Estatal. El gran desconegut és l'Univol Bregador. L'entrenador de l'equip, Arseni Llenas, es fixa com a objectiu primordial aconseguir una medalla.

Arseni Llenas

Sempre hem pensat que en aquest Estatal l'objectiu és anar a buscar una medalla.


24 equips disputen l'Estatal a Esplugues i per Arseni Llenas no hi ha cap favorit clar, però destaca el potencial dels equips canaris, madrilenys i bascos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.