El Volei Sant Cugat cau a la final del Campionat d'Espanya cadet


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat perd (3-2) una ajustada final del Campionat d'Espanya cadet contra el Rivas madrileny, que imposa la seva superioritat física. Les santcugatenques es queden a un pas de tornar a regnar a nivell estatal després d'assolir el títol el 2013.

El matx s'ha viscut amb molta intensitat en totes dues bandes, amb fases del partit per a cada conjunt i un final molt ajustat que s'ha decidit per petits detalls. Les madrilenyes s'han endut clarament el primer i tercer sets, mentre que les santcugatenques en el segon han despertat i s'han endut aquesta mànega. En el quart set semblava que el partit queia de banda madrilenya definitivament, però una espectacular remuntada amb un parcial d'onze a zero de les d'Arseni Llenas ha forçat el cinquè i definitiu set. Un tie break també molt igualat que s'ha endut finalment el Rivas madrileny (13-15), que ha aconseguit així el primer campionat d'Espanya per al club.

El tècnic del Voleibol Sant Cugat, Arseni Llenas, creu que no han sabut llegir el partit i han tingut molts errors.

Arseni Llenas

Havíem de ser fidels al nostre joc i no ho sabut fer. Hem estat descol·locades en defensa i contra un equip més que petit que el nostre.


Les d'Arseni Llenas finalitzen segones d'Espanya en una temporada en què han estat campiones de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.