L'empresa DSV es converteix en el nou patrocinador del Volei Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del nou patrocinador del Volei Sant Cugat, DSV

Imatge de la presentació del nou patrocinador del Volei Sant Cugat, DSV

El Club Voleibol Sant Cugat ha presentat l'empresa DSV com a nou patrocinador global de l'entitat i tots els equips lluiran el nom de l'espònsor a les samarretes. El contracte és per aquesta temporada i serà prorrogable cada any. L'acte també ha servit per presentar la 12a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez que comença dijous de la setmana vinent.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Lluís Moreno, ha destacat que l'arribada d'aquest patrocinador és una molt bona notícia per a aquesta temporada. Moreno creu que DSV servirà per aportar tranquil·litat després de sis anys patint pel pressupost.

Lluís Moreno

Ara estem tranquils amb l'arribada d'aquest patrocinador. Hem estat cinc o sis anys patint pel pressupost.


El director general de DSV, Iban Mas, creu que la filosofia del club i de l'empresa són similars i creu fermament en el projecte de l'entitat. El club ha iniciat la temporada amb 18 equips: set infantils, quatre cadets, quatre juvenils i tres sèniors.

Nou torneig
La 12a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez també ha tingut protagonisme. 44 conjunts dividits en 16 infantils, 16 cadets i 12 juvenils participaran en aquesta nova edició que s'inicia dijous de la setmana vinent i s'allargarà fins diumenge. Els italians del Tor Sapienza, Pisa i Anderlini juntament amb l'Sparta polonès formen el cartell estranger. El Getxo basc i els madrilenys del Rivas, Colmenarejo i l'Alcobendas són els representants estatals juntament amb els sis clubs catalans convidats.

Una de les novetats d'aquesta temporada és que Thinkinsport equiparà el club santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.