El Volei Sant Cugat vol donar un cop sobre la taula davant el Guadalajara

El Club Voleibol Sant Cugat rep un rival poderós / Font: Rfevb.com

Voleibol

Publicat el 30/oct/15 per Dani Aguilà

El Club Voleibol Sant Cugat vol presentar candidatura a l'ascens aquest dissabte a dos quarts de cinc davant el Guadalajara, actual líder del grup B de Superlliga Femenina 2. Les de Rafa Ruiz són terceres i es veuran les cares amb un equip que ha guanyat els tres partits i dos d'ells ho ha fet sense cedir cap set. Les santcugatenques arriben després d'una jornada de descans i amb dos triomfs en aquest tram inicial de temporada.

L'objectiu del Voleibol Sant Cugat aquesta temporada és clar, sense lloc al dubte: el mínim està marcat a la promoció d'ascens, un conjunt preparat per recuperar la màxima categoria del voleibol estatal, la Superlliga femenina. El primer pas es va fer a Castelló, encetant la temporada amb una suada victòria contra un equip perillós. El segon i tercer partits van ser rivals andalusos, compromisos que van acabar amb derrota, contra la Universidad de Granada, i amb triomf, davant l'Almeria.

Al grup B de Superlliga Femenina 2 queda, doncs, només un equip invicte, precisament el rival que visita aquest cap de setmana les de Ruiz al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. El Guadalajara va passar per sobre de Leganés (0-3) i Madrid Chamberí (3-0), mentre que a l'última jornada va patir per desfer-se de la Universidad de Granada, precisament l'únic conjunt contra el qual les santcugatenques han patit la seva única ensopegada.