El DSV-Volei Sant Cugat busca un bitllet per a la Copa de la Princesa


  • Comparteix:

El DSV-Volei Sant Cugat vol seguir liderant el grup B de la Superlliga 2 derrotant el Chamberí Madrid

El DSV-Volei Sant Cugat vol seguir liderant el grup B de la Superlliga 2 derrotant el Chamberí Madrid

El DSV-Volei Sant Cugat busca el bitllet per a la Copa de la Princesa a la pista del Club Volei Madrid Chamberí. El partit del grup B de Superlliga 2 es disputarà dissabte a les set de la tarda a l'estadi Vallehermoso. Si les vermell-i-negres superen les madrilenyes per 0 a 3, obtindran la classificació. L'equip de Sant Cugat, a més, ha d'intentar tornar a casa amb la victòria tenint en compte que els seus màxims perseguidors, amb els quals està empatat a 18 punts, el Guadalajara i el Cide, s'enfrontaran la setmana que ve.

El conjunt santcugatenc pretén mantenir la condició de líder una jornada més. Per aconseguir-ho és imprescindible que aquest cap de setmana guanyi el Madrid Chamberí. Les madrilenyes són a només dos punts de les noies de Rafa Ruiz i això exigirà que no puguin relaxar-se en cap set del partit. Les rivals arriben amb dues victòries consecutives i les de Sant Cugat amb tres. Si un aspecte hauran de tenir en compte les vermell-i-negres de les contrincants és la quantitat de punts que porten acumulats.

Si les santcugatenques aconsegueixen vèncer en tots els sets i no en perden cap, automàticament certificaran la participació a la Copa de la Princesa. Aquesta gesta seria molt important per al club ja que mai abans s'hi han pogut classificar. Si no assolissin aquest objectiu, tindrien una segona oportunitat la setmana vinent si el Cide, que és el tercer, perdés contra el Guadalajara, el segon.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.