El DSV-Voleibol Sant Cugat venç i es classifica per a la Copa de la Princesa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Rfevb.com

Imatge d'arxiu / Font: Rfevb.com

El DSV Voleibol Sant Cugat guanya a domicili el Madrid Chamberí (0-3) i es classifica per a la Copa de la Princesa per primera vegada a la seva història després d'acabar líder a la primera volta del grup B de Superlliga 2. Les santcugatenques han portat la iniciativa en tot moment i han aconseguit el triomf en una pista en què fins ara no havia guanyat ningú.

Les santcugatenques eren conscients que guanyant 0 a 3 es classificaven per a la Copa de la Princesa sense haver de dependre d'altres resultats i així ho han fet. Molt superiors en tots els sets, les noies de Rafa Ruiz han aconseguit un marcador clar en la primera mànega (15-25). El segon i tercer sets han estat més igualats, però també han caigut de la seva banda (23-25/22-25) per tornar amb els tres punts a Sant Cugat i el liderat.

El tècnic del DSV Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca que la força del seu conjunt rau en el fet que totes les jugadores són importants.

Rafa Ruiz

Ha estat la segona vegada que repeteixo alineació i això demostra que compto amb les dotze jugadores i totes aporten coses a l'equip. Estic molt content.


La setmana que ve les santcugatenques reben el Volei Grau Castelló, i serà el segon cap de setmana de gener quan tindrà lloc a Guadalajara la Copa de la Princesa amb les santcugatenques, el Guadalajara, el Torrelavega i Tenerife.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.