Lolo Cabrera (CV Cuesta Piedra): 'La Copa no era un objectiu, per a nosaltres ha estat un premi'


  • Comparteix:

Lolo Cabrera donant instruccions / Font: Laopinion.es

Lolo Cabrera donant instruccions / Font: Laopinion.es

L'entrenador del Club Voleibol Cuesta Piedra de Santa Cruz de Tenerife, Lolo Cabrera, assegura que el seu equip no esperava la participació a la Copa de la Princesa i que es pren la competició com un premi, malgrat que no descarta sorprendre el Guadalajara, l'amfitrió, a les semifinals. Pel que fa al Club Voleibol Sant Cugat, Cabrera lloa la tasca formativa de l'entitat presidida per Lluís Moreno, que considera com el planter més fort de l'Estat espanyol.

Dels quatre components del cartell de la Copa de la Princesa 2016, el Cuesta Piedra era el que menys s'ho esperava a l'inici de curs. De fet, l'any passat va patir per mantenir la categoria a Superlliga Femenina 2, fet que va evidenciar que l'equip necessitava reforços. Al principi de curs, dues incorporacions de luxe com la internacional colombiana Wanda Banguero i una de les llegendes del voleibol espanyol, Marisa Fernández, van completar una plantilla que només tenia jugadores sorgides del planter.

Tot plegat, sota la direcció d'un altre dels personatges il·lustres d'aquesta disciplina a l'Estat espanyol, Lolo Cabrera, tècnic amb experiència que ha dut l'equip a la segona posició després de la primera volta al grup A. Cabrera assegura que la Copa no era un objectiu, però que aniran a per totes.

Lolo Cabrera

Per a nosaltres la Copa no era un objectiu, s'ha convertit en un premi. Nosaltres anem per jugar la semifinal i final i guanyar-les.


Pel que fa a la tasca del club santcugatenc, l'entrenador reconeix que utilitza la seva feina com a exemple i el considera com el planter més important del voleibol estatal.

Lolo Cabrero

Sé que és un club amb un treball de planter monstruós, el poso d'exemple aquí. No crec que hi hagi un club que tingui tantes nenes en formació a l'Estat espanyol.


Les opcions de les de Santa Cruz de Tenerife passen per superar l'amfitrió, el Guadalajara, en la segona semifinal, que es disputa dissabte a dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.