Cugat.cat es desplaça a Guadalajara per oferir una cobertura especial de la Copa de la Princesa de voleibol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Volei Sant Cugat d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu del Volei Sant Cugat d'aquesta temporada

Cugat.cat oferirà des de Guadalajara una cobertura especial de la Copa de la Princesa de voleibol, en la qual debutarà el DSV-Voleibol Sant Cugat aquest dissabte. El partit de semifinals que disputa l'equip santcugatenc davant el Torrelavega a partir de les cinc de la tarda es podrà seguir en directe per les xarxes i amb cròniques de cada set des del Palacio Multiusos de Guadalajara. La cobertura té el suport de Thinkinsport i el club santcugatenc.

Xarxes

El partit de debut del DSV-Volei Sant Cugat en aquesta competició tindrà un seguiment minut a minut a través de Twitter, així com mostrarà fotografies del seu desenvolupament. Si les santcugatenques vencen i disputen la final hi haurà de nou una actualització a l'instant del marcador del partit.

Web

Més enllà de les entrevistes als entrenadors rivals, que ja han valorat a Cugat.cat les opcions de cada equip, hi haurà la crònica completa de l'enfrontament amb les impressions i reaccions dels protagonistes, actualitzada minut a minut i amb un resum de cada set. Un cop acabat el partit, es podrà veure el resum en vídeo de l'enfrontament, tant de les semifinals com de la final, en el cas que el Volei Sant Cugat hi accedeixi.

Ràdio

En els butlletins s'informarà del resultat dels partits i en el programa 'Primera Plana' de diumenge hi haurà cròniques des de Guadalajara amb els protagonistes de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.