Els equips de base del DSV-Volei Sant Cugat lideren la 1a fase de la Lliga Catalana


  • Comparteix:

L'infantil del DSV-Volei Sant Cugat acaba la primera fase de lliga com a líder invicte / Font: Camillo Dosi

L'infantil del DSV-Volei Sant Cugat acaba la primera fase de lliga com a líder invicte / Font: Camillo Dosi

L'infantil, el cadet i el juvenil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat lideren la primera fase de la Lliga Catalana de Primera Divisió amb total autoritat. Les infantils només han perdut un partit durant tot el campionat i confirmen les aspiracions per guanyar el Campionat de Catalunya. El director esportiu del club, Toni Alemany, destaca que el juvenil i l'infantil són els equips que tenen més opcions de sumar títols aquesta temporada.

Els equips del planter del DSV-Club Voleibol Sant Cugat tenen l'objectiu de revalidar el Campionat de Catalunya a la categoria cadet i juvenil i tornar a guanyar el d'infantil. Els tres conjunts han d'aconseguir la classificació per al Català i, de retruc, per a l'Estatal.

L'infantil lidera la lliga
El conjunt que entrena Eros Ortiz ha completat un primer tram de lliga brillant amb una única derrota. Les santcugatenques afronten la segona fase davant l'Esplugues dissabte a Valldoreix. Aquest equip té moltes esperances dipositades en aquesta temporada on disputaran el Campionat d'Espanya i ho faran com a amfitriones.

El cadet, en transició
El cadet, actual campió de Catalunya i subcampiona d'Espanya, també lidera la primera fase, però l'equip ha patit canvis respecte la temporada passada amb la marxa de moltes jugadores al conjunt juvenil. L'equip està format per jugadores de primer i segon any, i debutarà a la segona fase a la pista d'un dels màxims rivals per la lliga, el CV Barcelona. El director esportiu del club, Toni Alemany, destaca la bona marxa de l'infantil i l'etapa de transició que viu el cadet.

Toni Alemany

Tenim il·lusió amb l'infantil i confiem a fer un bon paper a l'Estatal. El cadet continua en bona forma, però ha patit canvis importants respecte la temporada passada.


El juvenil ambiciona la Superlliga
L'equip juvenil també ha acabat primer i cinc jugadores alternen la presència en aquest conjunt i el primer equip. Les santcugatenques tenen un objectiu clar: la Superlliga júnior que es disputa a finals de febrer. Toni Alemany assenyala el potencial d'aquest conjunt.

Toni Alemany

Tenim una bona dinàmica amb jugadores que participen amb el primer equip a Superlliga 2.


El juvenil comença la segona fase de la lliga aquest dissabte a la pista del CV Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.