El DSV-Volei Sant Cugat defensa el lideratge en solitari davant un rival directe, el Voley Ciutat Cide


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat, en el partit contra el Guadalajara / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat, en el partit contra el Guadalajara / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dissabte, a dos quarts de cinc de la tarda, el Voley Ciutat Cide amb l'objectiu de retenir el lideratge en solitari del grup B de Superlliga Femenina 2. Les santcugatenques es van fer amb la primera plaça la setmana passada, amb un triomf de prestigi i contundent a la pista del Guadalajara Voley. El rival d'aquesta jornada, el Ciutat Cide, és un dels altres candidats a l'ascens: les balears són terceres i és l'últim equip que va superar les de Rafa Ruiz, que han completat una volta sencera amb victòries.

Després del mal tràngol de la Copa de la Princesa, en què el Volei Sant Cugat va caure a semifinals i de manera clara davant el Torrelavega, les de Sant Cugat van tornar a l'escenari per canviar completament de registre i superar l'equip amb el qual estava empatat al capdavant de la classificació, el Guadalajara, i situar-se en una posició encara més privilegiada per accedir a la fase d'ascens a Superlliga. Va ser un 0 a 3 que va tornar la moral a les vermell-i-negres i que va apaivagar les males sensacions de la Copa.

Seguir en aquesta trajectòria és vital per superar un altre dels rivals directes a la zona capdavantera de la classificació, un Ciutat Cide que visita el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i que ja va donar mostra del seu potencial a l'anada, quan es va desfer de les santcugatenques per 1 set a 3. Ara bé, més enllà del rendiment a la competició del KO, el Volei Sant Cugat està completant una excepcional trajectòria a la lliga, on no perden, precisament, des del partit contra el Ciutat Cide. Una volta sencera amb triomfs que intentaran mantenir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.