El DSV-Volei Sant Cugat guanya un rival directe, el Ciutat Cide, i és més líder


  • Comparteix:

El DSV-Volei Sant Cugat supera (3-0) el Voley Ciutat Cide i es manté com a líder del grup B de la Superlliga Femenina 2. Les vermell-i-negres donen un cop sobre la taula en superar el tercer classificat en un matx on només han patit per guanyar el segon set. El conjunt santcugatenc demostra que la patacada a la Copa de la Princesa no li ha passat factura.

El primer set ha estat igualat a l'inici, amb un primer avantatge visitant que ha estat remuntat per les santcugatenques. A partir de l'empat a cinc, les vermell-i-negres s'han estirat per agafar avantatges de fins a sis punts. La reacció balear ha estat insuficient i el primer set s'ha quedat a casa amb un clar 25 a 19.

El començament del segon període ha estat pràcticament calcat al primer. Hi ha hagut un marcador ajustat fins que el DSV-Volei Sant Cugat ha obert una escletxa que li posava de cara el matx. Aquesta vegada, però, el Voley Ciutat Cide ha tret forces per arribar a remuntar i posar un perillós 22 a 23. Quan estaven contra les cordes, les de Rafa Ruiz ho han resolt amb un parcial de 3 a 0 i posar el seu equip amb el 2 sets a 0.

Amb el partit coll amunt el Ciutat Cide ha buscat l'èpica i ha començat el tercer set amb força i posant-se per davant. Els avantatges inicials han estat de fins a tres punts, però a poc a poc el DSV-Volei Sant Cugat ha anat recuperant distàncies per posar-se per davant amb el 9 a 8. Durant uns instants hi ha hagut alternances en el marcador, però la confiança local ha tornat a trencar el set per acabar tancant-lo i sumar el triomf a les vermell-i-negres.

El tècnic del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, destaca el moment clau del segon set quan han remuntat un marcador advers.

Rafa Ruiz

En el segon set hem fet dos canvis, estàvem fent bons moments i mals moments. Amb molta decisió i caràcter hem aconseguit guanyar.


El proper partit de les de Rafa Ruiz serà la setmana vinent a la pista del Torrejón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.