El DSV-Club Voleibol Sant Cugat s'assegura la presència en el play off d'ascens


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat supera (3-1) el Club Voleibol Leganés a l'avantpenúltima jornada del grup B de Superlliga 2 i s'assegura la disputa del play off d'ascens a Superlliga. Les noies de Rafa Ruiz han disputat un partit molt seriós contra les darreres classificades que han plantat cara en tot moment.

Després de veure el primer set (25-18) a favor de les locals, semblava que el partit seria un tràmit fàcil de resoldre per a les vermell-i-negres. Però en el segon set les madrilenyes han reaccionat i han igualat en intensitat a les de Rafa Ruiz, a les quals han donat molt problemes amb el bloqueig i fent dubtar al Voleibol Sant Cugat de la seva clara superioritat. Al final, aquest segon set s'ha anat cap a Madrid (26-28). En el tercer i quart set les locals han tornat a ser molt superiors i han manat clarament. La superioritat s'ha vist reflectida en el marcador i les de Rafa Ruiz han sentenciat el partit (25-19 i 25-18).

És una victòria que fa que el DSV-Club Voleibol Sant Cugat aconsegueixi el bitllet per al play off d'ascens a Superlliga dues jornades abans d'acabar la lliga regular. L'entrenador del conjunt santcugatenc, Rafa Ruiz, destaca la regularitat de joc de les seves jugadores.

Rafa Ruiz

Pensàvem que seríem més irregulars. Nosaltres estem sent molt sòlids i hem millorat molt des del principi. Estem classificades matemàticament i molt satisfets de la feina feta.


La setmana que ve, les santcugatenques visitaran la pista de l'UCAM Voley Múrcia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.