El DSV-Voleibol Sant Cugat colpeja primer i supera el Motorsan Guadalajara en l'estrena a la fase d'ascens


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat supera (3-0) el Motorsan Guadalajara en el primer partit del play-off d'ascens a Superlliga. Les santcugatenques han remuntat un primer set que tenien gairebé perdut i en els altres dos han estat molt superiors a les manxegues, que tornen de buit a Guadalajara.

En el primer set, les visitants han dut la iniciativa en el marcador durant bona part del període i fins i tot han tingut a tocar la mànega. El matx ha canviat amb l'entrada de Sara Julián quan les santcugatenques perdien 11 a 17. La jugadora vermell-i-negra ha estat clau en la reacció i ha anotat fins a nou punts en aquest set per acabar remuntant 26 a 24.

Ha estat un triomf parcial que ha donat molta moral a les locals i que han fet baixar el pistó a les visitants, que han vist com en el segon i tercer set les santcugatenques les guanyaven amb comoditat (25-19 i 25-20). El tècnic del DSV-Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca la victòria en un matx en què les seves jugadores no han estat gaire encertades.

Rafa Ruiz

Estem molt contents per haver començat amb victòria. Malgrat això no hem jugat bé. Hem sabut competir, han participat totes o sigui que molt content.


És el primer dels sis partits que han de disputar les santcugatenques en aquesta lligueta d'ascens, en la qual participen quatre equips dels quals ascendiran els dos primers. La setmana que ve, les vermell-i-negres tornen a jugar a casa i reben el Cuesta Piedra Tenerife.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.