El DSV-Volei Sant Cugat busca davant el Cuesta Piedra el triomf que li doni l'ascens


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat vol esmaixar l'ascens / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat vol esmaixar l'ascens / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ascendirà a Superlliga si supera a domicili el Cuesta Piedra de Santa Cruz de Tenerife aquest dissabte a les cinc de la tarda, hora catalana. Les santcugatenques afronten la penúltima jornada de la fase d'ascens amb un punt de marge respecte les canàries i amb dos respecte el tercer, el Guadalajara, així que un triomf els dóna el bitllet a la màxima categoria estatal. Els tècnics de tots dos equips han coincidit a diferenciar el partit respecte el de l'anada, que es van endur les de Ruiz clarament.

El cap de setmana passat, el DSV-Club Voleibol Sant Cugat va perdre a la pista del Guadalajara (3-1) i d'aquesta manera va ajornar l'ascens a Superlliga. Les de Rafa Ruiz van trencar una ratxa de 16 victòries consecutives. La segona oportunitat per pujar es troba a Santa Cruz de Tenerife, davant un Cuesta Piedra que va caure de manera contundent a Valldoreix però que segueix comptant amb una plantilla de gran potencial.

Aquesta qualitat se centra, sobretot, en dues jugadores: Marisa Fernández, mediàtica i que marca la diferència, i Wanda Banguero, l'altre clau de l'èxit del Cuesta Piedra. En aquest sentit, el tècnic del DSV-Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, apel·la a no obsessionar-se amb aquestes dues jugadores i a centrar-se en el col·lectiu per fer el partit que cal.

Rafa Ruiz

Tard o d'hora esperem acabar controlant-les, però sobretot no ens hem d'obsessionar perquè és molt complicat aturar-les.


Les santcugatenques, de la seva banda, provaran a recuperar les sensacions dels tres primers partits de la lligueta, quan van endosar triomfs contundents a Guadalajara i Cuesta Piedra i es van desfer en un suat partit del Torrelavega en el primer desplaçament. Les de Ruiz van tornar a patir a Guadalajara, escenari de la derrota a la Copa de la Princesa, i van encaixar el cap de setmana passat la primera ensopegada.

Malgrat això, el tècnic del Cuesta Piedra, Lolo Cabrera, recorda l'alt nivell de les vermell-i-negres i lloa la tasca del seu tècnic. Això sí, reconeix que el matx que enfronta tots dos equips és la 'veritable final de la Superlliga femenina 2'.

Lolo Cabrera

Això s'ha convertit en alguna cosa més que un partit. És la veritable final de la Superlliga 2. Els nervis aquí són a flor de pell.


Si les de Sant Cugat tampoc superen aquesta prova els quedarà l'última oportunitat al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, quan rebin a l'última jornada el Torrelavega, actual cuer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.