El Cuesta Piedra supera amb claredat un Volei Sant Cugat que es jugarà l'ascens a l'última jornada


  • Comparteix:

El Volei Sant Cugat juga un partit clau / Font: Rfevb.com

El Volei Sant Cugat juga un partit clau / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat cau de manera contundent davant el Cuesta Piedra de Santa Cruz de Tenerife (3-0) i torna a perdre una oportunitat per ascendir a Superlliga femenina. Tot i haver acumulat dues derrotes consecutives, les santcugatenques segueixen depenent de sí mateixes per pujar: si guanyen la setmana que ve 3 a 0 o 3 a 1 al Torrelavega signaran l'ascens.

Primer set

El Volei Sant Cugat ha iniciat amb tímids marges de fins a tres punts durant la primera mànega, i de fet ha tingut fins a tres pilotes de set en els moments finals. Ara bé, les locals s'han sobreposat, han capgirat la situació i s'han acabat enduent el primer set (28-26). Tot plegat, amb unes visitants desdibuixades, que han vist com els errors les condemnaven més enllà dels encerts lcoals.

Segon set

De nou, han estat les visitants les que han començat manant amb curtes avantatges. No obstant això, la derrota al primer set ha fet mal als ànims santcugatencs. Superats els 10 punts les visitants han afegit una marxa al partit i han trencat la mànega, amb un còmode coixí amb el qual han acabat tancant el set (25-20).

Tercer set

El Volei Sant Cugat ha mostrat els nervis d'anar per darrere en el marcador i les locals han pres el domini de l'electrònic ben aviat. De nou, el tram final ha estat dominat amb seriositat per a les locals, que han aconseguit vèncer amb la diferència més gran dels tres sets, sis punts (25-19).


Les conseqüències de la derrota

Es tracta de la primera vegada aquesta temporada que el Volei Sant Cugat suma dues derrotes consecutives. En aquest sentit, el tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, apunta que l'equip està 'saturat' a nivell anímic, però que a hores d'ara no es poden relaxar i ja han de pensar en el següent i últim compromís: el partit contra el Torrelavega a Valldoreix, darrera opció per pujar.

Rafa Ruiz

Arribàvem a aquest partit amb molta il·lusió, teníem moltes ganes, i han quedat tocades. Simplement l'equip està saturat mentalment, però no hi ha temps per a les lamentacions.


Tot i la derrota, les santcugatenques segueixen depenent de sí mateixes en l'última jornada: el Torrelavega, cuer ja sense opcions de la fase d'ascens, visita el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix. Si les de Rafa Ruiz guanyen per 3 a 0 o 3 a 1 i sumen tres punts ascendiran matemàticament. En cas d'altres resultats, les vermell-i-negres hauran d'esperar a que les afavoreixi el partit entre Guadalajara i Cuesta Piedra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.