El DSV-Volei Sant Cugat crea la secció de volei platja

L'escut de la nova secció / Font: Club Voleibol Sant Cugat

Voleibol

Publicat el 10/jun/16 per Dani Aguilà

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat crea la secció de volei platja perquè les seves jugadores puguin jugar sota el nom de l'entitat santcugatenca en competicions federades. El club calcula tenir unes 15 parelles, de les quals set o vuit jugaran a tornejos oficials de la Federació Catalana de Voleibol. La direcció i coordinació de la secció estarà a mans d'Eros Ortiz, i els entrenaments seran al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Les jugadores que s'hi vulguin inscriure han de tenir entre 12 i 20 anys i ho hauran de fer a través d'un formulari que ha facilitat el club. La temporada del volei platja de la Federació Catalana s'allarga entre el maig i el setembre, i segons el president del Volei Sant Cugat, Lluís Moreno, es poden arribar a assolir bons resultats. De fet, diu Moreno, en competicions individuals ja s'ha sumat algun trofeu.

Lluís Moreno

Crec que en treurem set o vuit parelles de molt alt nivell. Ja estan començant a guanyar, de moment tornejos individuals, però aviat començarà la competició federada com a club.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els horaris d'entrenament seran dilluns, dimecres i divendres.