El DSV-Club Voleibol Sant Cugat debutarà a Superlliga a la pista del CV Barcelona


  • Comparteix:

El DSV-Volei Sant Cugat debuta a Superlliga a la pista del CV Barcelona

El DSV-Volei Sant Cugat debuta a Superlliga a la pista del CV Barcelona

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat debutarà a la temporada de la Superlliga el 15 d'octubre a la pista del CV Barcelona en el retorn de l'equip santcugatenc a la màxima categoria del volei estatal. Les santcugatenques tancaran la competició a la pista de l'Alcobendas el 25 de març.

Els dos equips catalans de Superlliga, CV Barcelona i DSV-Club Voleibol Sant Cugat, es veuran les cares la primera jornada de la competició. Els dos clubs mantenen una rivalitat històrica tant al volei base com als equips sèniors. Una de les curiositats serà veure l'exjugadora santcugatenca Maria Sanchís amb la samarreta blaugrana després de deixar el club santcugatenc aquesta temporada després de 15 anys a l'entitat.

El primer partit com a locals del DSV-Club Voleibol Sant Cugat serà al pavelló de Valldoreix amb la visita de l'Haro Rioja Voley el 22 d'octubre.

12 conjunts integren la Superlliga, tot i que falta un equip per confirmar en el calendari. La federació espanyola farà públic a les properes setmanes quin club completarà la Superlliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.