El DSV-Volei Sant Cugat i el Barça es jugaran la Lliga Catalana l'1 i 2 d'octubre


  • Comparteix:

El DSV-Volei Sant Cugat i el CV Barcelona es veuran les cares a la Lliga Catalana l'1 i 2 d'octubre

El DSV-Volei Sant Cugat i el CV Barcelona es veuran les cares a la Lliga Catalana l'1 i 2 d'octubre

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat i el CV Barcelona disputaran la Lliga Catalana, competició que enfronta els dos únics conjunts catalans de Superlliga. Les santcugatenques jugaran l'1 d'octubre a la pista barcelonina i la tornada serà el 2 d'octubre a Sant Cugat. Els dos clubs aprofitaran per jugar aquell cap de setmana partits contra l'Haro i el Menorca de Superlliga per preparar l'inici de competició.

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat i el CV Barcelona es veuran les cares abans de la jornada inaugural de la Superlliga del 15 d'octubre. Els dos equips disputaran el primer títol oficial de la temporada, la Lliga Catalana. Al marge de la final a doble partit, disputaran enfrontaments davant l'Haro de la Rioja i el Menorca, rivals també de la Superlliga.

El DSV-Volei Sant Cugat ha incorporat dues jugadores que han de tenir un paper fonamental a l'equip, Silvia Araco i la brasilera Carla Moreira. La baixa més destacada és la de Maria Sanchís, que s'ha incorporat al CV Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.