El Volei Sant Cugat s'estrena a casa davant un dels grans de la Superlliga, l'Haro Rioja


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat torna a Valldoreix / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat torna a Valldoreix / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat torna a disputar un partit de Superlliga femenina al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix i ho fa contra un dels principals candidats al títol, l'Haro Rioja Voley. Les santcugatenques reben les de La Rioja aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a la segona jornada de competició. Tot plegat, quan només queda una setmana per a l'arribada de la brasilera Carla Moreira, la principal incorporació.

El Volei Sant Cugat deixa enrere els tres enfrontaments consecutius davant el Barça, els dos de Lliga Catalana i el de la primera jornada de competició, i se centra ara a fer del partit de dissabte una festa: aterra a Valldoreix un dels equips més complets de la lliga. L'Haro Rioja Voley va perdre a les semifinals de la competició el curs passat, i ha refet la seva plantilla amb algunes peces clau per provar l'assalt al títol.

És un fet davant el qual el Volei Sant Cugat té avantatge, tenint en compte que es tracta d'un dels pocs equips que manté el bloc i no necessita d'un procés d'adaptació i cohesió. Ara bé, el potencial financer i múscul de qualitat que poden tenir plantilles com la de l'Haro és superior al de les vermell-i-negres. Per això, Rafa Ruiz defineix com a 'molt complicat' el partit de dissabte i demana a les seves jugadores que juguin 'tranquil·les'.

Rafa Ruiz

El que necessitem és jugar tranquil·les. Sempre passa factura els primers partits a Superlliga, amb nervis i tensió.


Ruiz podrà tenir totes les jugadores disponibles i està a l'espera de l'arribada de Carla Moreira, jugadora brasilera que s'unirà a l'equip la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.