Carla Moreira suma la mitjana de punts més alta de Superlliga en els dos partits que ha disputat


  • Comparteix:

Carla Moreira, a la dreta, a la seva arribada / Font: Voleibol Sant Cugat

Carla Moreira, a la dreta, a la seva arribada / Font: Voleibol Sant Cugat

El nou fitxatge del DSV-Club Voleibol Sant Cugat, la brasilera Carla Moreira, se situa com la jugadora de la Superlliga que més punts fa per partit després dels dos enfrontaments que ha disputat amb les santcugatenques. En aquestes dues cites ha anotat 41 punts, registre que l'ha situat en aquesta encara curta etapa al club com la segona màxima anotadora de l'equip.

Rafa Ruiz ho va preveure quan Moreira es va incorporar al club i de moment la brasilera està complint amb aquesta responsabilitat: la de ser clau en l'esmaixada i l'atac, sobretot a l'hora de fer punts. De fet, aquest pes dins l'equip no només l'ha dut a liderar aquesta faceta en els dos enfrontaments que ha disputat sinó que en el segon, davant el Voley Playa Madrid, va fer quasi bé la meitat dels punts que va anotar el Volei Sant Cugat: 26 de 58.

En el primer compromís, en aquest cas contra l'IBSA Gran Canaria, la jugadora del Brasil va alçar-se fins els 15 punts, en el seu debut a la competició espanyola. Malgrat això, el rendiment de Moreira no ha estat suficient perquè el seu equip sumés els primers punts a la lliga: el Volei Sant Cugat segueix cuer i és l'únic equip que no s'ha estrenat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.