Volei platja: El santcugatenc Micky Tortosa fa una discreta actuació a Blanes


  • Comparteix:

El jugador santcugatenc Miky Tortosa i el seu company Salguero inicien la temporada del torneig Coronita de volei platja a Blanes. A la primera cita acaben a la vintiunena posició degut al cansament dels partits previs. La propera cita pel jugador santcugatenc serà aquest cap de setmana a la platja de Sitges.

Amb la arribada de l'estiu, els torneijos de volei platja tornen a ser la proposta més refrescant pels esportistes que practiquen el voleibol. El coronita Beach Voley tour és un dels més importants a nivell estatal on tots els participants exhibeixen un gran nivell.

Tortosa i Salguero es el tercer any que participen i volen demostrar que són una de les millors parelles d'Espanya..

La vintiunena posició aconseguida posa de manifest que l'inici no ha estat gens positiu ja que la temporada passada van quedar tercers. Tortosa parla del seu descens de joc degut al gran nivell dels seus rivals.

micky tortosa

Volem quedar entre els deu primers



Tot i aquesta decepció, la parella ha aconseguit escalar posicions en el rànquing situant-se en la vintiunena posició a l'espera del proper torneig que es jugarà a les platges de Sitges aquest cap de setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.