Extremadura Arroyo i Volei Sant Cugat, duel a la recerca de la primera victòria aquest diumenge


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta setmana

Imatge d'aquesta setmana

El DSV-Voleibol Sant Cugat visita aquest diumenge a les dotze del migdia la pista de l'Extremadura Arroyo a la vuitena jornada de Superlliga. És un partit que serà el punt d'inflexió per a un dels dos equips, ja que encara no coneixen la victòria aquesta temporada. Les extremenyes són penúltimes amb un punt, mentre que les santcugatenques són cueres amb zero.

El pavelló municipal d'Arroyo de la Luz viurà un duel entre dos equips necessitats de punts i victòries. Cap dels dos no ha aconseguit guanyar aquesta temporada. La diferència és que les extremenyes van aconseguir portar un partit al tie break i sumar així un punt, mentre que les santcugatenques només han sumat un set en quatre dels sis partits disputats.

Les santcugatenques van perdre (1-3) la jornada passada davant l'Avarca Menorca en un matx en què van dur la iniciativa del joc en diverses fases del partit, però que, com a la resta d'enfrontaments, no van saber rematar en els moments clau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.