Un Volei Sant Cugat alleugerit pel primer triomf rep el líder i vigent campió, el Naturhouse Logroño


  • Comparteix:

Imatge del partit davant l'Extremadura / Font: Rfevb.com

Imatge del partit davant l'Extremadura / Font: Rfevb.com

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat rep aquest dimarts a les sis de la tarda el líder i campió les dues últimes edicions de la Superlliga Femenina, el Naturhouse Ciudad de Logroño. Les santcugatenques reben el conjunt més potent de la competició els darrers anys en el moment més dolç del curs, després d'haver guanyat el primer partit de la temporada i sortir de la cua de la classificació.

Canvi registre absolut per al Club Voleibol Sant Cugat. Si aquest cap de setmana han visitat un dels conjunts contra els quals, a priori, s'han de jugar la permanència, el partit d'aquest dimarts és d'un perfil absolutament diferent. Al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix aterra un conjunt físicament superior i contrastat a la categoria. Les vermell-i-negres, recent ascendides, es veuen les cares amb un Naturhouse Logroño que no només s'ha endut els dos últims títols de lliga sinó també de Copa de la Reina.

Per tot plegat, Rafa Ruiz, tècnic de les santcugatenques, ressalta la dificultat del partit però espera que el matx serveixi a les seves jugadores per seguir creixent.

Rafa Ruiz

És un partit diferent. Sabem que són millors, és una realitat. És un equip gran, amb jugadores molt contrastades. Però nosaltres el plantejarem per seguir creixent.


El rival directe de les santcugatenques en la lluita per no caure a la cua de la classificació, l'Extremadura Arroyo, visita en aquesta jornada interesetmanal la pista de l'Avarca de Menorca, conjunt de la part central de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.