L'infantil A del Club Voleibol Sant Cugat assoleix la vuitena posició a la Winter Cup de Mòdena


  • Comparteix:

El Club Voleibol Sant Cugat ha acabat en vuitena posició a Mòdena / Font: CVSC

El Club Voleibol Sant Cugat ha acabat en vuitena posició a Mòdena / Font: CVSC

L'infantil A del DSV-Club Voleibol Sant Cugat assoleix la vuitena posició al torneig de base Winter Cup que organitza la Scuola di Pallavolo Anderlini a Mòdena. La cita aplega alguns dels planters més potents del continent amb tres edats en categoria femenina, sub 14, sub 16 i sub 18. Les d'Eros Ortiz han perdut davant el Volley Club Sestese en el partit pel setè i vuitè lloc.

El cartell del torneig l'han format 36 equips, dels quals ha acabat sent el campió el Volley Bergamo Foppapedretti, precisament l'equip que va deixar sense opcions de medalla el Club Voleibol Sant Cugat. Les vermell-i-negres van acabar líders del grup L, a la primera fase, i del grup T, a la segona, i als quarts de final van caure davant el Foppapedretti. En les dues eliminatòries de consolació, pel cinquè i pel vuitè lloc, també han perdut davant el Liliput 04 i el Sestese, respectivament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.