L'Haro Rioja Voley imposa la seva llei davant el DSV-Club Voleibol Sant Cugat


  • Comparteix:

Una acció durant un partit d'aquesta temporada / Font: Vicenç Serra

Una acció durant un partit d'aquesta temporada / Font: Vicenç Serra

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat tasta el poder de l'Haro Rioja Voley en una derrota clara de les santcugatenques per 3 sets a 0. Tot i la derrota, les de Rafa Ruiz segueixen amb tres punts de marge respecte el descens de Superlliga Femenina, tenint en compte que el cuer, l'Extremadura Arroyo, també ha perdut de manera contundent. La setmana que ve, les de Ruiz reben l'avantpenúltim, l'IBSA Gran Canaria.

El Volei Sant Cugat tenia un desplaçament difícil a la pista del tercer, però ja havia demostrat abans, en sortides també complicades contra els grans equips de la categoria, que era capaç de plantar cara i treure les urpes contra qualsevol rival. Ara bé, el guió del matx d'aquest dissabte ha estat diferent i les de la Rioja no han donat cap opció a un equip santcugatenc que en cap moment ha fet patir les locals.

El primer set ha acabat amb un cotundent 25 a 15 i al segon les santcugatenques han pogut anotar tres punts més però de nou l'han perdut amb claredat (25-18). Entre la segona i tercera mànega l'Haro Rioja ha fet un petit acte d'homenatge al planter per la participació a la Copa d'Espanya, una aturada que no ha afavorit les vermell-i-negres, que han vist com el rival tancava el matx amb contundència a l'últim set (25-15).

Per tot plegat, el tècnic del Volei Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha reconegut que ha faltat intensitat en algunes fases del partit.

Rafa Ruiz

El joc no ha estat dolent, però hem fallat en moments clau, com en els finals de set.


La brasilera Carla Moreira, màxima anotadora de l'equip, ha tingut poca participació per unes molèsties físiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.