El Volei Sant Cugat disputa davant el VP Madrid un partit clau per començar a encarrilar la salvació


  • Comparteix:

Imatge d'un partit d'aquesta temporada / Font: Rfevb.com

Imatge d'un partit d'aquesta temporada / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat afronta aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda un partit essencial per encarar amb garanties l'objectiu de la salvació a Superlliga Femenina. Les santcugatenques, penúltimes, es veuen les cares amb l'avantpenúltim, un Voley Playa Madrid que és quatre punts per sobre. El cuer, l'Extremadura Arroyo, és a cinc punts amb un partit més, de manera que en cas de puntuar les vermell-i-negres posarien encara més terra per mig amb el descens.

Després d'un cap de setmana sense competició, el Volei Sant Cugat afronta un repte vital per a les seves aspiracions de mantenir-se a la màxima categoria estatal de voleibol. L'equip de Rafa Ruiz ha de mantenir durant les set jornades que resten la distància respecte el cuer, que pot fer més gran si supera el compromís d'aquest cap de setmana, marcat en vermell en el calendari de la competició: el duel davant el Voley Playa Madrid.

Des dels inicis de temporada, l'equip santcugatenc sabia que aquest seria un conjunt contra el qual seria vital guanyar tenint en compte que podria ser un rival directe per la permanència, i els números així ho han manifestat. Ara bé, les dinàmiques han canviat molt des de l'anada, quan les madrilenyes es van desfer (3-1) d'un Volei Sant Cugat que encara no havia puntuat. Ara les vermell-i-negres van a l'alça i lluiten per segellar quan abans millor la salvació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.