El Volei Sant Cugat avalua el seu creixement a la pista de l'Aguere Tenerife


  • Comparteix:

Imatge del partit davant el VP Madrid / Font: Volei Sant Cugat

Imatge del partit davant el VP Madrid / Font: Volei Sant Cugat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat examina el seu gran moment de forma a la pista de l'Aguere Tenerife aquest dissabte a les sis de la tarda, hora catalana. Les santcugatenques han encadenat per primera vegada aquesta temporada dues victòries consecutives i ho tenen tot de cara per acabar tancant la permanència a Superlliga Femenina: tenen el cuer, l'Extremadura, set punts per sota tot i tenir un partit menys. Les canàries són cinquenes amb 23 punts.

Rafa Ruiz, tècnic del Volei Sant Cugat, es va mostrar caut després del segon triomf seguit del seu equip, assolit el cap de setmana passat davant el VP Madrid, i va reconèixer les bones sensacions que tenen a hores d'ara les seves jugadores però va recordar que encara queda temporada i que la permanència no està lligada matemàticament, fet pel qual va apel·lar a seguir amb la concentració necessària per acabar de sumar els punts necessaris per l'objectiu.

Dels quatre triomfs assolits fins ara per les vermell-i-negres, tres han estat a casa i l'única victòria visitant ha estat contra el cuer de la lliga, l'Extremadura Arroyo. Per tant, l'assignatura pendent del Volei Sant Cugat per acabar de respirar tranquil és el seu rendiment com a visitant: el primer pas és aquest cap de setmana a la pista d'un Aguere que va començar la temporada amb molts problemes però que s'ha recuperat i ara conviu amb la zona tranquil·la de la classificació.

Tot plegat, en l'última jornada abans que les canàries disputin la Copa de la Reina, competició per a la qual han obtingut el bitllet. Un argument que pot significar un possible motiu de distracció de l'Aguere, que a la primera volta va vèncer amb solvència al Pavelló de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.