El DSV-Volei Sant Cugat signa la permanència matemàtica a Superlliga Femenina


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat tanca la salvació matemàtica a Superlliga Femenina després de superar (3-0) l'Extremadura Arroyo, cuer de la competició. Les de Rafa Ruiz només han tingut dubtes en els primers i últims compassos del partit, i en la resta del matx han estat clares dominadores del joc i del resultat. La màxima anotadora de l'equip i de la lliga, la brasilera Carla Moreira, ha assegurat que està a gust a Sant Cugat però que valorarà quan acabi la temporada si renova amb l'equip.

Després que fa dues temporades l'equip no pogués mantenir la màxima categoria del voleibol estatal, el Volei Sant Cugat ho ha fet enguany quan encara resten tres jornades per al final de la lliga. Les de Ruiz s'han espolsat uns nervis inicials (0-4) fruit de la responsabilitat del repte, però un cop han entrat en el partit han arribat a igualar (7-7) i, tot i una nova embranzida visitant, un temps mort ha col·locat definitivament les santcugatenques al matx.

Més connectades i amb el potencial en la rematada de Carla Moreira i Sara Julián, amb la intervenció també a la xarxa de Paula García, l'equip s'ha col·locat per davant i Julián, amb determinació als últims punts, ha acabat donant el 1 a 0 per a les vermell-i-negres. L'inici del segon set ha estat més igualat, amb punts llargs i treballats, però el Volei Sant Cugat, més còmode, ha encarrilat la mànega ràpidament, amb un marge de set punts (14-7).

La rotació des de la banqueta ha estat efectiva i el set ha caigut de nou del bàndol local. Els primers compassos del tercer set han estat els més desequilibrats, i les de Ruiz, precises i crescudes, han arribat a tenir 10 punts de marge (17-7). Quan semblava que les extremenyes havien abaixat els braços, han aprofitat la sortida de pista de les principals jugadores del Volei Sant Cugat per remuntar i col·locar un sorprenent 21-18.

Ara bé, l'entrada de nou de Moreira a pista ha estat una metàfora de la temporada: la brasilera ha agafat les regnes del partit i, amb les seves poderoses rematades, ha acabat tancant el triomf i la permanència. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, s'ha mostrat feliç per haver assolit la fita amb tres partits de marge.

Rafa Ruiz

Millor impossible. Aquesta data estava marcada al calendari des d'abans de començar la lliga. L'equip ha jugat molt bé i han participat totes les jugadores.


La contunuïtat de Carla Moreira i Rafa Ruiz

La renovació de la brasilera és la gran incògnita i preocupació a partir d'ara per al club vermell-i-negre. Moreira ha assegurat que se sent còmoda a Sant Cugat, i que de moment no ha rebut cap oferta. Ara bé, ha ajornat la seva decisió al final de temporada, quan marxi al Brasil i, des d'allà, valori les seves oportunitats i prengui una decisió.

Pel que fa el tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, ha reiterat el seu compromís i sentiment pel Volei Sant Cugat, i ha manifestat la seva voluntat de continuar, una decisió que s'acabarà decidint a les següents setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.