El Naturhouse Ciudad de Logroño passa per sobre d'un Volei Sant Cugat de ressaca


  • Comparteix:

Imatge del partit / Foto: RFEVB

Imatge del partit / Foto: RFEVB

El DSV-Voleibol Sant Cugat cau clarament a la pista del Naturhouse Ciudad de Logroño (3-0) a la divuitena jornada de Superlliga Femenina. Les de Rafa Ruiz, que la setmana passada van celebrar la permanència, no han tingut opcions en cap moment i, sobretot en el primer i segon sets, s'han vist escombrades de la pista per un gran Naturhouse, vigent campió i que continua líder destacat amb un ple de victòries.

El 25 a 13 i el 25 a 14 en els dos primers sets reflecteixen quina ha estat la diferència a la pista entre tots dos conjunts: un Naturhouse la Rioja líder i amb ganes d'arribar al play-off pel títol en bona forma davant un Volei Sant Cugat que arribava a la cita amb la ressaca de la permanència ja aconseguida. En el tercer set, les de Rafa Ruiz han millorat i, tot i perdre la mànega, han superat la puntuació dels dos anteriors (25-19). Les de Rafa Ruiz afronten la següent jornada a casa contra l'Haris de Tenerife sense res en joc.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.