El Pavelló de Valldoreix es vesteix de gala per acomiadar el Volei Sant Cugat aquesta temporada


  • Comparteix:

Sara Julián i companyia diran adéu a la seva afició aquest curs davant l'Haris / Font: Volei Sant Cugat

Sara Julián i companyia diran adéu a la seva afició aquest curs davant l'Haris / Font: Volei Sant Cugat

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat disputa aquest dissabte a les set de la tarda l'últim partit de la temporada a casa davant un dels conjunts més forts de la categoria, el Club Voleibol Haris. Amb la salvació a Superlliga ja a la butxaca, el partit servirà perquè l'afició s'acomiadi de l'equip en una festa que tindrà la presència de la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i de l'alcaldessa, Mercè Conesa. L'Haris arriba a Valldoreix com a campió de la Copa de la Reina i segon classificat a la lliga.

Després de pair la ressaca de la permanència a la pista del vigent campió i líder de la Superlliga, el Ciudad de Logroño, amb una contundent derrota, el Volei Sant Cugat vestirà de gala el Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix per acomiadar el curs. Amb una destacada representació política a la grada, les de Rafa Ruiz intentaran esgarrapar algun punt davant l'equip cridat a trencar l'hegemonia, precisament, de les logronyeses: l'Haris.

Les canàries ja han donat el primer cop amb el triomf a la Copa de la Reina, i ara intentaran assaltar també el títol de Superlliga, en mans del Ciudad del Logroño des de fa dues temporades. Per a les santcugatenques el repte passa, més enllà de deixar una bona imatge a la seva afició en l'última cita a Valldoreix, per mantenir l'avantpenúltima posició a la lliga per sobre del VP Madrid: ara tenen dos punts de marge sobre les madrilenyes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.