El DSV-Voleibol Sant Cugat s'acomiada dels aficionats amb una sorprenent i clara victòria davant l'Haris

Voleibol

Publicat el 18/mar/17 per Pedro Miserachs

El DSV-Voleibol Sant Cugat supera (3-0) l'Haris Tenerife a la penúltima jornada de Superlliga femenina. Les santcugatenques han fet un gran partit i han passat per sobre d'un Haris que és segon, un del equips aspirants al títol de lliga, però que no s'ha trobat mai còmode a la pista davant el Voleibol Sant Cugat i s'ha vist sorprès pel conjunt de Ruiz, que s'ha acomiadat amb un gran sabor de boca de la seva afició aquest curs.

Rafa Ruiz i les seves jugadores han obsequiat als seus aficionats amb un gran triomf contra una de les millors plantilles de Superlliga. Les locals han començat molt fortes i han arribat a guanyar el primer set de nou punts (19-10), però les canàries han reaccionat i s'han apropat al marcador. Les santcugatenques han mantingut la sang freda i s'han endut el parcial 25 a 22.

Ha estat en el segon set quan les vermell-i-negres han estat molt superiors i han esborrat de la pista a un Haris Tenerife que no ha estat capaç de superar el bloqueig santcugatenc. En aquest segon parcial el marcador ha estat molt clar per a les de Rafa Ruiz (25-12), que s'han intercanviat els papers i s'han mostrat com l'equip gran.

En el tercer set, de nou les forces s'han igualat, tot i que les locals han estat les que han continuat portant la iniciativa. No han estat tant superiors com en la segona mànega, però també s'han endut el parcial (25-21) i han aconseguit un 3 a 0 contra tot pronòstic contra el conjunt canari.

El tècnic del Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca el gran partit de les seves jugadores.

Rafa Ruiz

Ho teníem difícil però sempre hi ha oportunitats i opcions de guanyar. Hem fet un gran partit i elles no han estat gaire encertades.

Ara falta un sol enfrontament, la setmana que ve contra l'Alcobendas a Madrid. El partit ha tingut presència destacada a la grada: la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, i de l'alcadessa, Mercè Conesa.