El Voleibol Sant Cugat juvenil prepara el Campionat d'Espanya a la prestigiosa Cornacchia World Cup


  • Comparteix:

La plantilla del juvenil del Volei Sant Cugat / Font: Cvsantcugat.com

La plantilla del juvenil del Volei Sant Cugat / Font: Cvsantcugat.com

El juvenil del Club Voleibol Sant Cugat prepara el Campionat d'Espanya, pel qual es va classificar el cap de setmana passat, a la prestigiosa Cornacchia World Cup, una competició amistosa amb equips juvenils d'alguns dels millors planters del món. El torneig començarà aquest dissabte i s'allargarà fins dilluns, en què es disputarà la final que enfrontarà els dos millors conjunts del 32 que hi participen.

El Voleibol Sant Cugat va caure a la final del Campionat de Catalunya fa una setmana davant el CVB Barça, que va arribar a al cita reforçat i amb un nivell superior respecte la fase regular. Així, les vermell-i-negres van quedar en segona posició després de dos anys alçant el títol de millor equip català, una posició que, en qualsevol cas, també les ha donat el bitllet per disputar el Campionat d'Espanya, que se celebra entre el 26 i el 30 d'abril a La Corunya.

Per acabar de perfilar aquesta competició, les de Leo Passerine disputen des d'aquest dissabte la Cornacchia World Cup, que reuneix els millors equips italians, conjunts d'arreu d'Europa i fins i tot un representant nord-americà. Precisament aquest equip, el Northern Lights, és un dels quatre que formen el grup D, on hi és el Volei Sant Cugat: els altres dos són l'Argentario Volley, campió d'Itàlia i primer rival de les vermell-i-negres, i el Horizon Codroipo, també italià.

Els dos primers de cada grup accedirà a la fase d'eliminatòries, que durà a la final dilluns a les dues de la tarda. El tècnic del Volei Sant Cugat, Leo Passerine, destaca l'alt nivell de la cita.

Leo Passerine

És un nivell molt alt, el primer equip és el campió d'Itàlia. La idea és jugar amb la gent de la mateixa edat i bones.


Pel que fa al Campionat d'Espanya, les santcugatenques han quedat enquadrades al grup D, amb els campions d'Andalusia, Galícia i País Basc, el Granada, l'EMEVE de Lugo i el CD Fortuna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.