El juvenil del Volei Sant Cugat inicia l'Estatal amb una primera fase de grups complicada

El juvenil del Volei Sant Cugat inicia l'Estatal aquest dimecres a la Corunya / Font: Volei Sant Cugat

Voleibol

Publicat el 26/abr/17 per Joan Garcia

El juvenil del DSV-Club Voleibol Sant Cugat s'estrena aquest dimecres al Campionat d'Espanya amb una doble jornada davant el Lugo, a les dotze del migdia, i el Granada, a les sis de la tarda. Les santcugatenques tanquen la primera fase aquest dijous davant el Fortuna basc a les deu del matí. Les de Leo Passerine han de quedar entre les dues primers del grup D per accedir a la segona fase de la competició que es diputa a la Corunya fins diumenge.

El conjunt santcugatenc arriba a l'Estatal com a subcampió de Catalunya després de perdre la final davant el CV Barcelona. Aquest fet ha suposat que les santcugatenques hagin estat enquadrades amb tres campions autonòmics a l'Estatal. El Lugo, campió gallec, el Granada, primer classificat andalús, i el Fortuna basc seran els rivals de les de Leo Passerine. Passerine assegura que el més important és accedir a la segona fase i valorar els encreuaments.

Leo Passerine

Hem de ser conscients que a la segona fase es decidirà el nostre objectiu al campionat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El DSV-Club Voleibol Sant Cugat vol millorar la setena plaça de l'anterior edició. El CV Barcelona defensa el títol i l'Alcobendas és l'actual subcampió. L'altre gran favorit és l'Elite canari.