El Volei SC estrena el curs amb la mateixa voluntat formativa però amb més ambició competitiva


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat dóna el tret de sortida al curs amb la vocació formativa que el caracteritza però amb l'ambició de potenciar el primer equip perquè es consolidi a la Superlliga i de mantenir els èxits a nivell estatal pel que fa la base. La presidenta de l'entitat, Núria Terribas, ha dirigit per primera vegada la presentació dels 24 equips del club aquest dimecres al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, en una cita que ha comptat amb la presència de Maribel Zamora, presidenta de la Federació Catalana.

Amb la major nòmina de fitxes federatives de l'Estat espanyol pel que fa el voleibol femení, el DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha sumat quatre plantilles aquesta temporada a l'entitat i ha ascendit a la xifra de 24, 22 federades, un equip de veterans i un altre de categoria màster. Un volum de jugadores i una manera de treballar que fa que la presidenta de la Federació, Maribel Zamora, defineixi com un dels motors del voleibol català el club santcugatenc.

Maribel Zamora

Fa anys que fem una definició: el Volei Sant Cugat és un dels bressols del voleibol a Catalunya. Això és inqüestionable, i és un reconeixement que se'ls ha de fer.


A la presentació de totes les jugadores i tècnics que aquest curs formen l'entitat hi ha assistit la tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Progrés Social i Habitatge, Susanna Pellicer, i per primera vegada també hi ha estat present el vocal d'Esports de l'EMD de Valldoreix, Bernat Gisbert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.