El triomf se li escapa al DSV-Volei Sant Cugat en el cinquè set contra el CVB Barça

El DSV-Voleibol Sant Cugat s'estrena amb una derrota a casa (2-3) davant el CVB Barça a la Superlliga femenina. Un matx igualat en què les santcugatenques han comès molts errors no forçats que les han condemnat davant un rival que ha confeccionat un equip per estar a la part alta i on destaca la presència de quatre exjugadores del conjunt santcugatenc, Laura Brun, Mireia Orozco, Maria Sanchís i Aitana Garcia.

El partit, com reflecteix el marcador final, ha estat molt igualat i ha tingut moments de domini altern. Ha començat millor el Barça, superior en el bloqueig, que s'ha endut el primer set (18-25). En el segon, les santcugatenques han millorat, han aconseguit superar el bloqueig defensiu visitant i s'han emportat la mànega (25-23), així com en el tercer set en què de nou les de Rafa Ruiz, tot i que han continuat comentent errors, s'han endut el parcial (25-22). Però en el quart, el Barça ha posat una marxa més i ha aprofitat les males decisions locals per guanyar per un clar 21 a 25. En el desempat, les visitants han estat millor, han aprofitat la baixada física local i ben aviat han agafat un avantatge insalvable per a les de Rafa Ruiz que han claudicat per 8 a 15.

El tècnic santcugatenc, Rafa Ruiz, creu que han comés massa errades durant el partit i els ha penalitzat, tot i que valora el punt aconseguit.

Rafa Ruiz

Els dos equips hem tingut molts errors, però mirant el cantó positiu, hem sumat el primer punt de la temporada. Ha estat una llàstima perquè veia que el partit el podíem treure endavant.

Les santcugatenques, tot i la derrota, sumen un punt i la setmana que ve visiten un nouvingut a la categoria, el Cajasol Juvasa de Sevilla.