El DSV-Volei Sant Cugat remunta el matx a la pista del Cajasol i segueix en línia ascendent

El Volei Sant Cugat ha sumat el primer triomf a la pista del Cajasol / Font: Photography Sedó

Voleibol

Publicat el 14/oct/17 per Pedro Miserachs

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha sumat el primer triomf de la temporada (2-3) a la pista del Cajasol Juvasa Voley, a la segona jornada de la la Superlliga femenina. Les santcugatenques han hagut de remuntar un matx que perdien per 2 a 0 i s'han acabat imposant al tie-break. Les de Rafa Ruiz ocupen la sisena posició amb un balanç d'un triomf i una derrota.

El Cajasol Juvasa Voley ha posat contra les cordes el Club Voleibol Sant Cugat i el matx ha començat de cara per a les locals, que han sumat els dos primers sets amb parcial idèntic (25-19). Les andaluses, tot i ser nouvingudes a la categoria, volen consolidar-se a la Superlliga fent-se fortes a casa. L'equip santcugatenc ha despertat en el tercer i quart període i se'ls ha adjudicat (18-25) i (21-25).

Tot ha quedat pendent de decidir en el darrer i definitiu set, on les de Rafa Ruiz s'han imposat per un contundent 8 a 15. El tècnic lloa la reacció del conjunt i l'aspecte mental i físic del conjunt santcugatenc.

Rafa Ruiz

Hem estat millor físicament i l'equip ha tingut una molt bona reacció.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El DSV-Club Voleibol Sant Cugat jugarà diumenge de la setmana que ve davant l'Haro Rioja, conjunt que encara no ha sumat cap punt.