El Voleibol Sant Cugat compleix amb els pronòstics i es desfà del cuer

Voleibol

Publicat el 22/oct/17 per Pedro Miserachs

El DSV-Voleibol Sant Cugat es desfà (3-1) de l'Haro Rioja a la tercera jornada de Superlliga Femenina. Les santcugatenques han guanyat els sets amb parcials molt ajustats i han acabat guanyant amb un triomf còmode davant un Haro Rioja que continua sense sumar cap punt a la classificació.

Les vermell-i-negres s'han consolidat en aquest inici de competició i ja són sisenes amb sis punts. La victòria davant l'Haro Rioja, la primera que sumen les de Rafa Ruiz com a locals, serveix per confirmar la millora respecte l'any anterior i la maduresa del conjunt santcugatenc.

Els dos primers sets han caigut de banda local i de manera ajustada 25 a 22 i 25 a 23, mentre que en el tercer les visitants han sorprés al Voleibol Sant Cugat (20 a 25) i han forçat un quart set en què, en aquest cas, les de Rafa Ruiz no han donat cap opció a les visitants i s'han endut la mànega (25-16) i el partit per 3 a 1.

El tècnic del Voleibol Sant Cugat, Rafa Ruiz, destaca l'evolució de l'equip i la millora respecte la temporada passada.

Rafa Ruiz

Crec que ha estat un resultat just, sumem tres punts i ens situem a mitja taula. La situació és molt millor que la temporada passada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La setmana que ve les santcugatenques visiten la pista de l'Avarca Menorca, tercer classificat.