Un Volei Sant Cugat intermitent supera l'Aguere de Tenerife i manté viu el somni de la Copa


  • Comparteix:

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat supera (3-1) l'Aguere de Tenerife a la desena jornada del la Superlliga Femenina. Les noies de Rafa Ruiz s'han endut el duel tot i patir alguna fase de desconnexió que ha donat ales a les visitants. Les santcugatenques mantenen viu el somni de la Copa a falta d'una jornada per acabar la primera volta i hauran d'esperar els resultats del Cajasol, l'Arona, l'Alcobendas i el Barça.

El gran inici de les de Sant Cugat s'ha traduït en punts i l'equip de Rafa Ruiz no ha concedit cap opció a les rivals en el primer set. Les santcugatenques, més intenses i amb més encert, han dominat amb claredat per endur-se'l 25-13.

L'Aguere ha despertat en el segon set. L'equip de Sant Cugat, a més, ha tret el peu de l'accelerador i ha tingut alguna fase de desconnexió. La bona feina de les de Tenerife els ha permès posar les taules al marcador amb un ajustat 23-25.

El dos últims sets han seguit una tònica similar als dos primers. El tercer període ha vingut marcat per la superioritat de les santcugatenques, que s'han imposat amb contundència per un 25-16. Ara bé, de nou en l'últim període les locals s'han relaxat i l'Aguere ha mantingut vives les seves esperances.

Una gran Carla Moreira, però, ha liderat el conjunt de Rafa Ruiz a la recta final de l'últim set i les santcugatenques han superat a les rivals 25 a 19. El tècnic santcugatenc es mostra satisfet amb els tres punts però explica que no li ha agradat l'actitud de les seves jugadores.

Rafa Ruiz

Estic contents pels tres punts. No hem jugat bé i l'actitud de l'equip no ha estat bona.


La setmana que ve les de Sant Cugat visiten la pista de l'Alcobendas, el vuitè classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.